Verweij In Praktijk (VIP) nieuwsmagazine

Bij Verweij zijn we trots op de mooie projecten die we voor relaties mogen realiseren. En wanneer je ergens trots op bent, wil je dat van de daken schreeuwen. Informatie voor bestaande en toekomstige relaties, onze VIP’s!

Aanmelding VIP nieuws

Hieronder  tref je een overzicht van de laatste VIP-magazines. We sturen al onze relaties twee keer per jaar een nieuwsmagazine met projecten, informatie en ontwikkelingen. Digitaal? Nee, gewoon papier. Ons magazine valt op naam verstuurd bij je op de mat. Wilt je dat ook? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze VIP. En wanneer je hem niet meer wilt ontvangen kun je je hiervoor natuurlijk gewoon weer afmelden.

 

VIP 22-23 winter

VIP 2021 voorjaar

VIP 2018 winter

VIP 2018 zomer

VIP 2017 jubileum

VIP 2016 winter

VIP 2015 winter

VIP 2015 zomer

‘De ene keer een halletje, dan weer een enorm kantoor’

“Ik zet de complete elektrotechnische installatie op papier”, vertelt Roelof. “Ik geef van alle stopcontacten aan waar ze geplaatst moeten worden, waar de opbouw van verlichting, data en beveiliging moet komen, waar welke kabels. Eigenlijk bepalen de werkvoorbereider en ik met zijn tweeën een groot deel van het project.”

De afwisseling bij Verweij bevalt Roelof goed. “De ene keer ben ik bezig met een klein halletje, dan weer met een enorm kantoor en het volgende moment met een complex waar elk appartement een kopie is van het vorige. Op basis van de tekeningen krijg ik echt een gevoel van een gebouw en kan ik inschatten hoe het eruit ziet.”

Aanmelden VIP relatiemagazine


    *verplicht invullen