Je doet geen zaken met Verweij
Je werkt samen, met Paul, Jan en Tim

We zijn een Midden Klein bedrijf, dat mogen we wel zeggen en daar zijn we trots op. Maar dat is ons nog niet naar het hoofd gestegen. Bij al ons werk is er daarom ruimte voor persoonlijk contact. We zijn open, we willen dingen van je leren en we willen onszelf iedere dag verbeteren. Dat kan volgens ons alleen als je uit je comfortzone stapt.

Omdat wij dat doen, krijg je meer van ons dan alleen een duurzame installatie. Je krijgt ons hart en onze ziel er gratis bij, samen met de nieuwste technieken en je krijgt een installatie die bij je past. Waarom past die dan bij je? Omdat we al vanaf het begin met je mee mochten denken.

Mensenwerk

Als je met Verweij werkt, werk je met onze monteurs. Dat zijn mensen met passie voor hun vak. Die passie wakkeren we bij Verweij altijd aan met trainingen en nieuwe uitdagingen. Zo krijgen onze monteurs (maar ook andere medewerkers) de kans om ervaringen te delen en beter te worden in hun vak. De kennis moet er ook zijn bij de verkoopafdeling, werkvoorbereiders en projectleiders.

Daarnaast draagt iedereen op zijn eigen wijze bij aan een goede en open sfeer binnen de organisatie. Die sfeer zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de medewerkers onderling goed is en dat iedereen van elkaar wil leren. Want alleen als we van elkaar willen leren en het werk iedere dag weer beter willen doen, kunnen we onze klanten overtreffen in hun verwachtingen. Alleen hiermee kunnen we je de uitstekende kwaliteit bieden die wij voor ogen hebben en waar je blij van wordt.

Snel schakelen sinds 1960

Verweij startte eind jaren 50 als een familiebedrijfje in Utrecht. Vanuit huis  startte Jilles Verweij  zijn eigen bedrijf met bliksembeveiliging en bekabeling. Ondertussen verkocht zijn vrouw  elektronische apparaten aan de stadsbewoners. Herman Verweij nam het bedrijf over toen zijn vader overleed. Toen was hij al 9 jaar bij zijn vader in dienst. Verweij groeide in 60 jaar van een kleine onderneming aan huis (3 man sterk) uit tot een volwaardig installatiebedrijf met 60 mensen. Onze klanten bleven terugkomen vanwege onze flexibiliteit en ons innovatieve karakter. Waar Herman Verweij zijn projecten uittekende op een sigarendoosje, doen we dat nu met 3d BIM modellen, Lean planningen en Breeam certificaten, maar het idee blijft hetzelfde: snel schakelen, de nieuwste technologie gebruiken en contact houden met onze klanten.