In 1959 startte Verweij als een familiebedrijf. En dat familiegevoel hebben we gehouden. Kom je bij ons werken? Dan staan we voor je klaar. Om jou meer te leren en om van jou te leren. We zoeken nieuwsgierige collega’s die weten wat doorpakken is.

Verweij: ook als je nog niets weet van elektrotechniek

In de elektrotechniek is veel werk. Maar niet iedereen komt direct op het idee om in ons vakgebied aan de slag te gaan. En dat terwijl er zoveel interessante dingen gebeuren!

Misschien ben je bang dat je niet de juiste opleiding hebt? Bij Verweij kijken we naar je kwaliteiten en je motivatie. Die papieren? Daar kan je aan werken. Natuurlijk helpen we je daarbij. Met een 1 of 2 jarige opleiding en een ervaren mentor krijg je snel door hoe alles werkt.

Zoeken we jou?

Vast wel! Bij Verweij werken we niet met vaste functies. We kijken waar je goed in bent en welk werk jij het best bij ons kan doen.

Zoek je werk? Neem contact met ons op!

Herken je jezelf in 1 van de rollen? Neem dan contact met ons op. Een motivatiebrief is niet nodig. Bel of stuur een Whatsapp naar André ( 06 195 406 67) of Paul (06 333 211 52).

“Bij Verweij 2.0 werken visionairs, teamspelers, helpers, leraren, coaches, doeners, binnen- en buitentechneuten. Iedereen doet waar hij goed in is en we vormen samen een sterk team. Je rol is gebaseerd op je talent en van daaruit kan je jezelf ontwikkelen.”

Roel van Stokkum