Kwaliteitsmanagement

Wanneer je gebruikt maakt van Verweij Elektrotechniek weet je waarop je mag rekenen. Betrouwbare kwaliteit en duurzaam presteren staan bij ons op de eerste plaats.

Certificering en normering

Wij voldoen aan alle relevante normen om een veilig leef- en werkomgeving te kunnen garanderen en voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Certificering maakt onderdeel uit van onze werkwijze, zodat je je als klant zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Hieronder treft je onze belangrijkste kwaliteitsborging documenten.

 

Certificaat ISO 9001:2015

Certificaat ISO14001

SBB Erkend Leerbedrijf

Installeren BMI

VCA 2017 / 6.0

Installeren OAI

BRL 6000

Erkend installatiebedrijf

Certificaat SCL 4.0 trede 2

Wij kiezen de juiste kabel

Kabels zijn er in vele soorten en maten. Sinds in 2016 een nieuwe norm van kracht werd, is Verweij als installateur verantwoordelijk voor het toepassen van de juiste kabel in elke situatie. Het is daarom belangrijk de klant daarin goed te adviseren. Vooral omdat het gaat om veiligheid en dus om mensenlevens.

Norm moet bekend zijn bij heel het bedrijf

We hebben overgang naar de nieuwe regeling serieus aangepakt. André: “Onze mensen hebben trainingen en cursussen gevolgd om te weten hoe je per situatie de juiste
keuze maakt. Dat geldt niet alleen voor de monteurs. De kennis moet er ook zijn bij de verkoopafdeling, werkvoorbereiders en projectleiders.

Heb je een vraag over certificering of kwaliteit?


    *verplicht invullen