Sponsoring

 

Al jaren doen verenigingen en stichtingen beroep op Verweij om diverse activiteiten zoals sportevenementen, voetbalcompetities en bijvoorbeeld het ontwikkelen van brochures over sociale veiligheid ed. mede mogelijk te maken door middel van sponsoring. Verweij draagt daar graag haar steentje aan bij.

 

Zo heeft Verweij laatst nog Stichting Veilig Onderwijs gesponsord bij het maken van een brochure over het item “Pesten” wat de laatste jaren steeds meer een issue geworden is en zeker met de komst van sociale media. Stichting Veilig onderwijs is een bemiddelings-, advies- en informatieorganisatie voor iedereen in het onderwijs. Hun werkzaamheden zijn er dan ook op gericht om de sociale veiligheid in het onderwijs te bevorderen voor alle betrokkenen.

 

Ook heeft Verweij haar steentje bijgedragen aan de vernieuwde schaatsbaan op Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel. Van November tot Maart kan iedereen van klein tot groot genieten van echte winterpret in een sfeervolle schaatsbaan met natuurlijk warme chocomel of Gluhwijn.

 

Sinds 2011 is Verweij Elektrotechniek "Vriend" van Sportcentrum Olympos.
Sportcentrum Olympos werkt samen met verschillende bedrijven uit de regio die de studentensport een warm hart toedragen. Rabobank Utrecht is partner, sponsor en huisbankier van Sportcentrum Olympos. Met het netwerk 'Vrienden van Olympos' versterken zij hun relaties met bedrijven, met sport als verbindende factor.

Als Vriend en preferred supplier van Olympos verzorgt Verweij de werkzaamheden aan elektrotechnische installaties bij het sportcentrum. 

Directeur Roel van Stokkum: “Wij zijn Vriend van Olympos omdat we onze mensen graag gedreven willen houden. Voor hun welzijn is het belangrijk om gezond te leven en in beweging te blijven. Zo kunnen ze elke dag vol energie bij klanten aan de slag".