Kosteloze energie of veiligheidsscan

Brand, een calamiteit...u moet er niet aan denken. Maar bent u voldoende alert op de veiligheid van de kinderen en medewerkers in uw pand? Wanneer is bijvoorbeeld uw brandmeldinstallatie voor het laatst getest?

In de praktijk blijkt dat veel panden bij een noodsituatie als brand schrikbarend onveilig zijn. Voorkom problemen en laat uw beveiligingsinstallatie tijdig checken. U bent hoe dan ook wettelijk verplicht om de noodverlichting en brandmeldinstallatie regelmatig te laten controleren en te testen.

Veiligheidsscan

Wilt u er zeker van zijn dat uw pand veilig is? Laat Verweij kosteloos en vrijblijvend een veiligheidsscan uitvoeren. Wij onderzoeken eventuele veiligheidsrisico's van:

  • Noodverlichting;
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties;
  • Toegangscontrolebeveiliging;
  • Inbraakbeveiliging;
  • Cameratoezicht.

U bepaalt wat we gaan doorlichten en adviseren u over mogelijke oplossingen om uw pand veiliger te maken.

Energiescan

Naast de veiligheidsscan bieden wij u ook een kosteloze energiescan aan. Wij lichten uw elektronische installaties en uw energierekening door. Verlichting, verwarming en klimaatbeheersing kan veel zuiniger dan u misschien denkt. Wij zorgen dat u niet teveel betaalt en adviseren u over de mogelijkheden om te besparen op uw energiekosten.

Wilt u weten wat u kunt besparen? Vraag de gratis energiescan aan. Wij denken actief met u mee en realiseren de oplossing die u het beste past en met gemak het beste rendement oplevert. Nu en in de toekomst.

Noodverlichting

noodverlichting